Banner

Što kažu polaznici

PDF Print E-mail

Ovdje možete pročitati što o našim online tečajevima numerologije kažu naši polaznici i studenti.

"Završila sam 1. i 2. stupanj tečaja, i moram reći da mi se jako sviđa koncepcija i rad s praktičnim primjerima. Željno iščekujem i 3. i 4. stupanj."
Marinela, Dubrovnik

"Izuzetno sam zadovoljna tečajem 1. stupnja (upravo sam ga završila i dobila diplomu). Moram reći kako su materijali za tečaj prilagođeni baš svima (nije potrebno nikakvo predznanje), što mi se posebno sviđa, jer sam i sama krenula od početka. Iz vaših tečaja se može stvarno puno toga naučiti o numerologiji, a primjeri su vam super. Želim vam puno uspjeha."
J. S., Osijek

"Na vrlo jednostavan način naučio sam puno novoga, a najviše mi se sviđa što je vrijeme završetka tečaja ostavljeno svakoj osobi prema slobodnom izboru."
Hrvoje, Zagreb

"Opravdali ste titulu Majstor-Učitelj numerologije. Ovo je fenomenalan tečaj! Uskoro počinjem s Progresivnim numeroskopom."
Marijana, Karlovac

"Pročitala sam baš sve knjige o numerologiji koje se mogu nabaviti i kupiti kod nas, ali ni u jednoj od njih nisam toliko naučila o numerologiji koliko iz vaših tečajeva (Osobni numeroskop i Progresivni numeroskop). Sve je u njima objašnjeno pregledno i lako shvatljivo, tako da je bilo pravo zadovoljstvo naučiti i završiti ova dva tečaja."
Sandra K., Zagreb

"Razotkrili ste mi numerologiju na jedan poseban način. Svaka vam čast na ovim izvrsnim tečajevima!"
Karolina, Rijeka

"Iako se numerologijom bavim već pet godina, nakon što sam usporedila tablice u vašem tečaju s tablicama koje sam pronašla na Internetu i u raznim knjigama o numerologiji, skužila sam koliko su vaše tablice pouzdanije i točnije. Ovo su stvarno odlični tečajevi. Preporučujem ih svima koji su zaljubljenici u numerologiju, jer je sve objašnjeno na način da ih se lako može naučiti u kratkom vremenu."
Ines, Zagreb

"Hvala vam na ovim super tečajevima! Primjeri su izvrsni, a tablice i objašnjenja su bez premca."
Darko V., Pula

"Super mi je što ste stavili tablice za sve države bivše Jugoslavije. To mi je dobro došlo jer imam dosta prijatelja i rođaka u Sloveniji, tako da pomoću vaših tablica mogu izračunati i njihove numeroskope. Kada sam rezultate usporedila s tablicama koje sam prije koristila iz drugih izvora, vi ste stvarno med i mlijeko. Tablice su vam odlične, što drugo reći. Sviđa mi se i Progresivni numeroskop i hvala vam na diplomi. Nahvalila sam vas drugima, pa me sada svi prijatelji gnjave da im izradim Godišnji numeroskop."
Romana, Varaždin

"Moj prvi dojam o tečaju su jasnoća i razumijevanje. Stvari su koncipirane na način da nisam imao ni najmanju sumnju u materijal, a i u Vas kao podršku."
Ivan

"Prije vašega sam završila dva inozemna online tečaja numerologije, ali nisam bila baš zadovoljna jer se sve svodilo na redanje brojeva i tumačenje po sistemu "navedite sve brojeve odvojeno". Vaša metoda mi se puno više sviđa, jer ste objasnili kako trebamo povezati sve brojeve u jednu cjelinu i izraditi precizan numeroskop. To nisam pronašla nigdje dalje, i to vam je veliki plus. Tumačenja brojeva po životnim područjima je također jedinstveno i originalno, a ni to nisam pronašla u drugim tečajevima a kamoli u nekoj knjizi, iako ih imam na desetke."
Dragica, Zagreb

"Lijepo ste objasnili svaki broj i kako ga trebamo izračunati. Ima puno dobrih praktičnih primjera, a to mi je posebno drago. Sada sam počela s Progresivnim numeroskopom, a vidim da ste i ovdje opravdali moje povjerenje. Pun je primjera i jednostavnih objašnjenja, pa sam sretna što sam i njega upisala."
Marija, Mostar

"Odličan tečaj! Primjeri i tablice su super. Krećem odmah s 2. stupnjem - Progresivnim numeroskopom."
Nedeljko, Sarajevo

"Veoma praktičan tečaj s velikim brojem primera, što mi se jako sviđa. Stvarno ste to lepo i stručno objasnili. Preporučit ću vas svakako i drugima, jer bi bila šteta da se ne pročuje glas o vašim tečajevima."
Pozdrav iz Beograda!
Miodrag Š.

"Jako sam zadovoljna s tečajevima. Sve je lijepo objašnjeno. Nadam se da ću ih brzo završiti i dobiti certifikate. Baš bi se voljela baviti ozbiljnije numerologijom."
Majda, Ljubljana

"Zahvaljujem na diplomi za 1. stupanj! Nakon prvih stranica, vidim da i 2. stupanj ne zaostaje za prvim. Ima stvarno mnogo primera, a objašnjenja brojeva su odlična. Vaša metoda je u pravom smislu savremena i praktična. Drago mi je da sam vas pronašao preko Interneta."
Aleksandar, Novi Sad

"Ovo su definitivno najbolji tečajevi numerologije u ovoj zoni! Učio sam do sada iz knjiga i privatno (pa i dopisno) od nekih ovdašnjih numerologa iz naše zone, ali vi ste bez sumnje najbolji u ovoj struci. Čista petica!"
Andrej, Maribor

"Sviđaju mi se tablice za sve zemlje bivše Jugoslavije. Isprobala sam ih i vidim da su tačne i slažu se s mojim analizama. Tečaj vam je dobar, i ima dosta primera slavnih osoba, pa tačnost može odmah da se vidi u praksi."
Dušanka K., Beograd

"Vaši tečajevi zaslužuju najbolje moguće preporuke. Objašnjenja su vam jako dobra, ima puno primjera, a posebno mi se sviđa vaš način kako da izradimo Osobni numeroskop."
Sanja, Rijeka

"Jako volim vaše tečajeve numerologija, a ova dva napredna, "Sudbinski osobni numeroskop" i "Sudbinski progresivni numeroskop", su genijalna."
Marjeta, Ljubljana

"Upravo sam primila Vaš tečaj "Sudbinski osobni numeroskop" i odmah sam prionila na proučavanje. Prvi dojmovi su više nego super!"
Darija, Rijeka

"I "Sudbinski osobni numeroskop" i "Sudbinski progresivni numeroskop" su stvarno odlični! Sve pet!"
Matea, Zagreb

"Napredni tečajevi ("Sudbinski osobni numeroskop" i "Sudbinski progresivni numeroskop") su nešto najbolje što se može pronaći u literaturi o numerologiji."
Jernej, Celje

"S vašim naprednim tečajevima, "Sudbinski osobni numeroskop" i "Sudbinski progresivni numeroskop", mogu reći da se može da nauči sve šta je potrebno da čovek postane pravi profesionalni numerolog."
Biljana, Beograd

"Odlično organizirani ("Sudbinski osobni numeroskop" i "Sudbinski progresivni numeroskop"), izvrsno napisani, pregledni i jasni, s nizom dobrih primjera, vaši su tečajevi za svaku pohvalu."
Sabina, Zagreb

"Numerologija nije baš tako jednostavna za naučiti. U ovome sam tečaju toliko toga saznao o numerologiji da mi trebaju godine da mi to sve "sjedne". Tečaj je više nego dobar (za sada sam prošao I. i II. stupanj, i upravo započinjem s III. stupnjem). Preporučujem ga svima koji se ozbiljno žele baviti numerologijom."                                                                                                                                                                                 Pere, Rijeka

"Evo, uspjela sam završiti i 3. i 4. stupanj tečaja. Tečaj je stvarno izvrstan."
Marinela, Dubrovnik

"Odlično! Stručno i vrlo detaljno napisano. Tečaj vas vodi od jednostavnoga ka složenom na vrlo metodičan način."
Mia, Zagreb

"Nema boljeg tečaja od ovoga. Čista petica!"
Greta J., Rijeka

"Ovo je stvarno dobar tečaj. Preporučujem ga svima!"
Nella, Zagreb

 

Povezani članci

Banner oglas

Banner

Naša anketa

Vjerujete li u astrologiju?
 

Trenutno online

We have 88 guests online
Nalazite se ovdje