Banner

Numerološke tablice

PDF Print E-mail

Ovaj priručnik sadrži 34 najvažnije numerološke tablice koje su vam neizbježno potrebne za amaterski ili profesionalni numerološki rad.

Zašto su numerološke tablice toliko važne?

Za izradu numeroskopa (numerološka analiza) potrebno nam je pet važnih podataka:

1. Datum rođenja
2. Ime i prezime osobe pri rođenju
3. Novo ime (i/ili prezime) osobe
4. Mjesto i država rođenja
5. Mjesto i država u kojima osoba prebiva i živi

“Datum rođenja predstavlja put kojim se krećemo.
Ime i prezime predstavlja osobu koja se kreće tim putem.”


Oko 50% numeroskopa (numerološke analize) izračunava se na osnovu punog imena kojeg je osoba dobila rođenjem, što se odnosi na njeno ime, srednje ime (ili prezime), ukoliko ga ima, te prezime. Dakle, radi se o punom imenu i prezimenu koji se nalaze u njenom rodnom listu ili izvodu iz matične knjige rođenih.
Preostali dio od 50% numeroskopa odnosi se na datum rođenja.

Da bismo pri izradi numeroskopa dobili potrebne podatke koji se zasnivaju na imenu i prezimenu (50% numeroskopa), svako slovo imena i prezimena trebamo zamijeniti brojčanim ekvivalentima (vrijednostima) koji se temelje na numerološkoj tablici službenog jezika zemlje u kojoj je osoba rođena.

Ova smo pravila detaljno proanalizirali u našim profesionalnim online tečajevima numerologije.

Dakle, iza svakoga slova našega imena i prezimena krije se određeni broj, a za određivanje toga broja numerolozi se služe određenim tablicama.
Tablica za izračunavanje brojčane vrijednosti imena i prezimena ključan je čimbenik kod izrade numeroloških analiza budući da na osnovi nepouzdane ili nepotpune tablice numerolog može načiniti velike greške i propuste pri svojem tumačenju i savjetovanju. Analize dobivene na temelju pogrešnih tablica tumače ispravno samo ona područja koja se izračunavaju na osnovu datuma rođenja, koji je svima univerzalno jasan i nepromjenjiv.
“Centar za astrologiju, Tarot i numerologiju” raspolaže jedinstvenom i vjerodostojnom metodom za zamjenu brojčane vrijednosti za svako slovo abecede brojnih jezika.


Numerološki priručnik – "Numerološke tablice"

Ovaj priručnik sadrži 34 najvažnije numerološke tablice koje su vam potrebne za amaterski ili profesionalni numerološki rad.

Priručnik šaljemo u privitku (attachu) isključivo e-mailom (na vašu e-mail adresu), isti dan nakon zaprimljene uplate (ukoliko je uplata zaprimljena tijekom radnih dana), i to u PDF formatu. (Za čitanje PDF formata potrebno je imati na računalu instaliran besplatan Adobe Reader program. Ukoliko ga slučajno nemate, ovaj besplatan program možete skinuti s adrese: http://get.adobe.com/reader/)

Veličina filea

"Numerološki priručnik" = 1,62 MB (PDF format)

Autor priručnika

Autor priručnika je Nikola Đurđević, profesionalni numerolog.


Za dodatne informacije, kao i za dodatne upite, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu ili na mobitel: 091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 18:00 sati).

 

Banner oglas

Banner

Naša anketa

Vjerujete li u astrologiju?
 

Trenutno online

We have 90 guests online
Nalazite se ovdje