Banner

Webinar tečaj

PDF Print E-mail

OVAJ TEČAJ TRENUTNO NIJE AKTUALAN! O DRUGIM TERMINIMA KOJI SE PLANIRAJU U BUDUĆNOSTI, TJ. TIJEKOM 2017. GODINE, BIT ĆETE PRAVOVREMENO OBAVIJEŠTENI U OVOME ČLANKU.

NUMEROLOŠKI WEBINAR TEČAJ

Ovaj Numerološki Webinar tečaj (putem Skype-a) podijeljen je na četiri dijela u dva termina:

1. TERMIN - Dana 02.03.2016. (subota) od 13:00 do 14:15 sati te od 14:30 do 16:00 sati:

  • Glavna životna lekcija (60-75 minuta)

Najvažniji broj u numerološkoj karti temelji se na datumu rođenja i naziva se Glavna životna lekcija (nadalje, Glavna lekcija). Numerologija objašnjava da postoji 12 Glavnih lekcija. Glavna lekcija ukazuje na potencijale, životne izazove i pouke na koje ćemo naići u svom životu. To je zadaća koju bismo trebali naučiti i praktično primjenjivati, jer je ona temeljna i najvažnija smjernica našeg života i izravno utječe na napredak u našoj evoluciji svijesti. Ukoliko je ne savladamo u svakodnevnoj životnoj praksi, lako se dogodi da nam postane kamen spoticanja na našem daljnjem evolutivnom putu samorazvoja. Webinar sadrži detaljan opis svih 12 Glavnih lekcija, jasnim objašnjenjima kako se ispravno izračunava Glavna lekcija, kao i brojnim primjerima slavnih osoba s nihovom određenom Glavnom lekcijom.

Materijali: Knjiga + dodatni bonus materijal u PDF formatu

  • Analiza imena i prezimena - Numeroskop Osobnosti (75-90 minuta)

U ovom Webinaru polaznici uče detaljan opis i učinkovitu metodu numerološke analize imena i prezimena. Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Predstavlja naše unutarnje sposobnosti i našu cjelokupnu osobnost. Ime odslikava naslijeđe naše osobne povijesti oživljene u trenutku našega rođenja. Štogod i kakva god ta povijest bila, ona nas je “pretvorila” u ono što sada jesmo. Obično zaključujemo kako smo svoje ime dobili izborom svojih roditelja, ili je ono za nas odabrano tek pukim slučajem. No, naša imena nadahnuta su "šaptom više stvarnosti". Tako su naši roditelji (ili usvojitelji ili skrbnici) za nas odabrali upravo ono ime čija je vibracija u cijelosti usklađena s melodijom naše duše.

U ovom Webinaru polaznici će naučiti ispravan način izračunavanja broja Osobnosti iz analize pojedinačnih imena i prezimena poznatih i slavnih osoba pomoću preciznih numeroloških tablica (engleska, hrvatska, slovenska, bosanska, srpska, crnogorska, makedonska i albanska numerološka tablica).

Materijali: Knjiga + dodatni bonus materijal u PDF formatu


2. TERMIN - Dana 09.04.2016. (subota) od 13:00 do 14:30 sati te od 14:45 do 16:30 sati:

  • Godišnji numeroskop (Godišnja numerološka analiza)

U numerologiji, najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. U skladu sa svojim djelima u prošlom životu (ili životima), sada, u ovom rođenju, moramo proći kroz određene stupnjeve razvoja kako bismo ispravili vlastite slabosti i nedostatke, razvili svoju svjesnost, te osnažili i unaprijedili svoj karakter i vlastiti duh. U numerologiji, Broj osobne godine predstavlja vrlo važan dio ovih razvojnih stupnjeva koji se, budući da ih ima devet, može nazvati Devetogodišnjim ciklusom. Ovi se Devetogodišnji ciklusi neprestano izmjenjuju tijekom našeg života – započinju prilikom našeg rođenja i traju sve do naše smrti. Devetogodišnji ciklus započinje s Brojem osobne godine 1, zatim se nastavlja s Brojem osobne godine 2, i tako sve do posljednjeg Broja osobne godine 9. Svaka od ovih godina odlikuje se svojim određenim mogućnostima, kao i lekcijama koje moramo naučiti. U ovom Webinaru polaznici će naučiti ispravan način izračunavanja Broja osobne godine (Godišnji numeroskop), uz opis ovoga broja u 12 životnih područja.

Materijali: Knjiga + dodatni bonus materijal u PDF formatu

  • Usporedni numeroskop: Ljubavni i poslovni odnosi

Ljubavni i poslovni odnosi danas su u žiži interesa i od velike važnosti suvremenom čovjeku. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, netrpeljivim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Jesu li se ovakvi loši odnosi i prekidi mogli spriječiti?
Numerologija može ovdje biti od velike pomoći. U ovom Webinaru polaznici će uz pomoć izračunavanja glavnih brojeva, numeroloških tablica za izračunavanje slova i numerološkog obrasca, naučiti jedinstvenu suvremenu metodu izrade usporedne analize (kompatibilnosti) između ljubavnih partnera, supružnika ili poslovnih partnera i primijeniti je u svom praktičnom životu ili u svom profesionalnom radu.

Materijali: Knjiga + dodatni bonus materijal u PDF formatu


VIŠE O TEČAJU

Webinar tečaj je vrlo praktičan, s velikim brojem primjera izračunavanja brojeva kod slavnih i poznatih osoba, a polaznici ovoga tečaja dobivaju i tumačenja brojeva u 12 životnih područja, kao i ispravne numerološke tablice za hrvatski, slovenski, bošnjački, srpski, crnogorski, makedonski, albanski i engleski jezik.

Nakon završetka tečaja, polaznici dobivaju certifikat (ne upisuje se u radnu knjižicu).

Prije početka svakog Webinara polaznici primaju poštom knjigu/priručnike + bonus materijal (PDf format) kako bi se mogli upoznali s temama u Webinaru i kako bi u slučaju nekih nejasnoća na vrijeme pripremili svoja pitanja.
Nakon što Webinar završi, u roku od 48 sati polaznici primaju i download link snimljenog Webinara u MPG4 formatu (video).
Za Webinar tečajeve potrebno je imati Skype račun + računalo (+ mikrofon i slušalice), laptop, tablet ili mobitel s pristupom Internetu.

Voditelja tečaja: Nikola Đurđević, numerolog i vedski astrolog

Cijena tečaja: 1250,00 kn - uplate i predbilježbe primaju se do 30.03.2016. (broj je ograničen na devet polaznika)

Informacije i predbilježbe na mob. 091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 18:00 sati) ili na e-mail: info@astrologija-tarot-numerologija.com

Što je webinar?
Webinar (eng. Webinar – web based seminar) je seminar, prezentacija, predavanje ili radionica koja se prenosi pomoću interneta u stvarnom vremenu, a uključuje zvučnu, tekstualnu ili videokomunikaciju između sudionika koji se nalaze na različitim mjestima. Webinarima se može pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu, a naknadno je moguće preuzeti i pogledati snimku webinara.
Tehnički preduvjet za praćenje webinara je računalo (+ mikrofon i slušalice), tablet ili smart mobitel, koji su spojeni na Internet.


 
Nalazite se ovdje