Banner

Miroslav Škoro

PDF Print E-mail

GODIŠNJI NUMEROSOP ZA 2013.: MIROSLAV ŠKORO

- Ovdje predstavljamo samo dio analize - parcijalno tumačenje Godišnjeg numeroskopa

Miroslav Škoro, rođen 29.07.1962. , poznati je hrvatski pjevač i voditelj TV-emisija na HRT-u.
Godina 2013. kod Miroslava Škore pod upravom je broja 42/6.

BROJ OSOBNE GODINE – 42/6

Tijekom ove godine morate pronaći veliko zadovoljstvo u razumijevanju značenja odgovornosti. Potrudite se pružati pomoć i potporu kadgod su oni potrebni, te podržite i utješite one koji su slabi i nesigurni. Ljudi će prepoznati vaš trud i prilazi vam kako bi od vas zatražili pomoć. Ne čudite se ukoliko postanete svjesni kako stupanj vaše odgovornosti premašuje vaše mogućnosti; brinut ćete se za mnogo više osoba nego što ste mogli i zamisliti. Vaš je zadatak da prihvatite odgovornost i naučite se služiti i brinuti za svoju obitelj, rođake i prijatelje. Morate se u cijelosti dati drugima putem prijateljstva i ljubavi, s realnim očekivanjem kako će vam to biti uzvraćeno u istoj mjeri. Uvijek morate biti spremni drugima pružiti pomoć, pa čak i onda kada pružanje te pomoći ide na vašu vlastitu štetu. No, vrlo je važno da se naučite jasnom razlikovanju između pomaganja i nepotrebnog uplitanja.
Vrlo je vjerojatno da ćete bliskost i intimnost kojoj snažno težite potražiti u braku (ukoliko već niste u bračnim vodama), iako ćete na održavanju ravnoteže, koja je potrebna u bračnoj zajednici, morati poraditi mnogo više nego šte ste očekivali.
Vašu pojačanu sposobnost ka ravnoteži i harmoniziranju možete izraziti i kreativnim radom, primjerice, u umjetnosti, jer će vam to donijeti veliko zadovoljstvo.

1. GLAVNI UTJECAJI

Ovo je godina unaprijeđenja i financijskog napretka. Pojavljuju se veće i bolje mogućnosti u vašoj karijeri. Ovo je godina sazrijevanja i produbljivanja u kojoj je osobni rast združen s novim odgovornostima i izazovima. Također, ovo je godina vjenčanja i godina razvoda.
Ovo je godina domaće kućne atmosfere, te odgovornosti i pažnje prema potrebama obitelji i prijatelja. Vrijeme je to iskrenih, srdačnih emocija i požrtvovanosti, kao i udobnosti i brige.
Vi uviđate važnost svog položaja unutar društva. Često ćete biti zamoljeni da drugima pomognete nositi njihov teret. Morate više raditi na stvaranju atmosfere sklada i ravnoteže. U ovoj će godini bračna pitanja često izranjati na površinu i zahtjevati pažnju.
Međutim, vi posjedujete razumijevanje za učinkovito nošenje s takvim stvarima ukoliko se odnosite prema njima s ljubavlju i fleksibilnošću.
Ovi duboki osjećaji uvode obnovu u odnosima, i često rođenje u obitelji.

2. POSEBNI POTENCIJALI

Krasit će vas neka magnetska privlačnost s kojom ćete poput magneta privlačiti druge.
Sistematičniji ste i metodičniji u svom pristupu svakidašnjim problemima, a sada ste voljni i sposobni poduzeti više poslova u isto vrijeme.

3. STATUS U DRUŠTVU – CILJEVI I AMBICIJE

Često ćete biti cijenjeni, štovani, pa čak i obožavani od drugih. Razlog zašto je to tako i vama će biti neshvatljiv.
Bit ćete blagoslovljeni s velikom količinom šarma i karizme koje ćete učinkovito koristiti kako biste pažnju drugih privukli na sebe, budući da vam je potrebna podrška i bodrenje.
Povećat će vam se odlika diplomatičnosti. Štitit ćete interese osoba iz društvenog kruga kojem i sami pripadate.
Puno puta dobivat ćete neočekivanu pomoć i vodstvo iz poznatih i nepoznatih izvora; od vaših prijatelja, rodbine, suradnika, poznanika, pa čak i od vama potpuno nepoznatih osoba.

Vaš Sudbinski broj za ovu godinu, broj 42, je vrlo dobar i sretan broj. Uspjeh ćete postići uz pomoć osoba koje zauzimaju visoke položaje. Također, vaš napredak može biti povećan i zbog naklonosti osoba suprotnog spola. Steći ćete pouzdane i povjerljive prijatelje, i prosperitet u javnom životu.

Copyright © 2014. Nikola Đurđević. Sva prava pridržana.

 

Banner oglas

Banner

Naša anketa

Vjerujete li u astrologiju?
 

Trenutno online

We have 6 guests online
Nalazite se ovdje