Banner

Kolinda Grabar Kitarović

PDF Print E-mail

OSOBNI NUMEROSKOP (kratka analiza): Kolinda Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović (Rijeka, 29.04.1968.) je predsjednica Republike Hrvatske, hrvatska političarka i diplomatkinja, bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija od 2005. do početka 2008. godine. Od 2008. do 2011. bila je na dužnosti veleposlanice Republike Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama. Od srpnja 2011. je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju. U drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj 11.01.2015. izabrana je za predsjednicu Republike Hrvatske.

DATUM ROĐENJA – GLAVNA LEKCIJA

Glavna lekcija, tj. životni put Kolinde Grabar-Kitarović je 57/21/3. Od ova tri broja, broj 21 je iznimno važan i ključan u njenom životu. Ovo je sretan broj a ukazuje na napredak, čast, poštovanje, uzdignuće u životu i opći uspjeh. Broj 21 je broj nadmoći u svim područjima, a u numerologiji se smatra najmoćnijim od svih brojeva. Slava dolazi osobi sa svih strana. Ključne su mu riječi putovanja, promjene, nagrade i uspjeh.

IME I PREZIME – OSOBNOST

Kolinda Grabar

Kolinda Grabar je predstavljena brojem Osobnosti 44/8. Evo nekoliko citata o broju 8 koji su primjenjivi za predsjednicu RH a koje navodim iz svoje knjiga “Numerologija: Analiza imena i prezimena”:

OSOBNOST 8

Vaše najveće sposobnosti su:

MATERIJALNO ZADOVOLJSTVO
OVLADAVANJE MATERIJALNOM SFEROM
GRANDIOZNOST

ODLIKE I KARAKTER

Pozitivni aspekti

Prirodno ste predodređeni za vodstvo i upravljanje. Posjedujete izvrsne potencijale za stjecanje velikog bogatstva… Dobro prosuđujete karakter što vam je od velike koristi pri odabiru pravih osoba u krug vaših znanaca i suradnika. Obično imate snažnu građu tijela, što je odraz vaše urođene snage i prilagodljivosti…

POSEBNI POTENCIJALI

Osoba ste s vrlo dobrim shvaćanjem načina na koji funkcionira ovaj svijet; intuitivno znate što čini ustroj bilo kojeg posla i što treba učiniti kako bi ga se uspješno realiziralo. Svoje sposobnosti ne usmjeravate na male poslove ili na sitan menadžment, već na krupan biznis tj. poslovanje koje zahtjeva rukovoditelja s izrazitim sposobnostima koje se tiču funkcionalnosti i djelotvornosti; odlično se uklapate u korporacije i institucije od globalnog značaja.
Snažnog ste karaktera; odlučni ste u nastojanju da svoje ciljeve ostvarite do kraja.  Uvijek razmišljate unaprijed; ispred ste svoga vremena.

STATUS U DRUŠTVU – CILJEVI I AMBICIJE

Status i položaj su od temeljne važnosti u vašem životu. Znate dobro planirati i volite velike uspjehe. Često se znate visoko popeti u svojoj karijeri. Posvećujete posebnu pažnju svom javnom imidžu i ostvarenju željenih ciljeva…
Unatoč poteškoćama koje vas očekuju na vašem putu, iskusit ćete dovoljno zadovoljstva koje dolazi od bogatstva i moći. Ne čudi ako postanete slavni, zauzmete visoke položaje ili se obogatite, iako vas to obično očekuje tek u drugom dijelu života.
Ako se zanimate za politiku, postići ćete u tome vrlo visoki položaj… Nažalost, događa se da se suočavate s protivljenjem i povremenim poniženjima. Stoga se da zaključiti kako svoju životnu mudrost stječete kroz loša iskustva, neuspjehe i suprotstavljanja.
Neke osobe s ovim brojem Osobnosti postali su tvorci povijesti: slavni revolucionari, svjetski političari ili pronalazači…

KARIJERA I ZANIMANJE

Sjajan ste organizator, praktičar i realizator. Može se reći kako se bavite uobičajenim materijalnim poslovima; poslovni menadžer, znanstvenik, političar… najčešća su zanimanja koja odabirete. Dakle… pravo i zakoni, znanost… i menadžment u velikim institucijama, područja su koja su vam najprikladnija.
Prirodno ste privučeni utjecajnim položajima i rukovođenjem, a politika, društveni rad i podučavanje, polja su u kojima također možete postići uspjeh…
Ostala područja, u koja se lako možete uklopiti, su sljedeća: služba u vladi, gradska uprava...  
Pogodna zanimanja:

… Direktor, šef odjela, političar, državni službenik... odvjetnik.

SUDBINA

Igrom sudbine, predodređeni ste za ulogu "velikog čovjeka".

SUDBINSKI BROJ 44 – DOPUNSKI KARIZMATIČNI BROJ

ODLIKE I KARAKTER

Pozitivni aspekti

Fatalna ste, dostojanstvena osoba, snažnog karaktera. Krasi vas praktičnost, odanost, discipliniranost i ustrajnost. Sposobna ste osoba, energična, sa snažnom moći prosuđivanja.
Vizionar ste i važan činitelj u svarima u kojima sudjelujete. U vama se krije veliki potencijal.

POSEBNI POTENCIJALI

Zdrav razum i logika potpomažu vašem prosuđivanju. Uživate u redu i stabilnosti. Težite konvencionalnom pristupu života. Uspjeh u vojnoj karijeri.

STATUS U DRUŠTVU – CILJEVI I AMBICIJE

Mogli biste biti uspješni u političkim ili vojnim zanimanjima, gdje su samodisciplina i probitačnost ključevi napretka. Hrabri ste u borbi. Imate snagu volju s kojom se hvatate u koštac s nedaćama, i motivaciju da prevladate prepreke kroz kontinuirani trud.

KARIJERA I ZANIMANJE

Uspjeh, slava i ugled u političkim i vojnim zanimanjima. Općenito, dobro vam je aspektirana vojna karijera.

Kolinda Grabar Kitarović

Nakon udaje, Kolinda Grabar je pridodala svom imenu prezime Kitarović, a Kolinda Grabar Kitarović je predstavljena brojem Osobnosti 81/9. Ovo je vrlo znakovito u životnom putu predsjednice RH jer je dodatkom ovog prezimena svoj ne odviše sretan broj 44 (iako je ovaj broj vrlo moćan glede statusa i karijere kao što smo vidjeli) kao Kolinda Grabar modificirala brojem 81 (kao Kolinda Grabar Kitarović) koji je vrlo sretan broj. Ovaj broj daruje najviši položaj – uspjeh u politici i to do najviših razina. On upravlja laganim, ali sigurnim napredovanjem u životu. Osoba je uspješna zbog svoje odvažnosti, snažne volje i odlučnosti. Očekuje je politički uspon – uspjeh u politici i diplomaciji.

BROJ ŽELJE - KARIZMATIČNI BROJ 22

Još se jedan ključan čimbenik krije iza imena Kolinda Grabar Kitarović a to je broj Želje. Broj Želje predsjednice RH je broj 22 koji je materijalno najmoćniji Karizmatični broj.

STATUS U DRUŠTVU – CILJEVI I AMBICIJE

Predodređeni ste kao vođa u multinacionalnoj kompaniji; nadareni ste za sustav organizacije velikih korporacija, kao i osnivanje institucija koje zahtjevaju višu razinu vodstva... Organizacija, vodstvo, smišljanje i provođenje planova, nadgledanje i vođenje projekata od nacionalnog ili svjetskog značaja – vaša su polja djelovanja…
Možete utjecati na velike svjetske događaje – to možete ostvariti svojim djelovanjem na polju… politike ili krupnog biznisa.

KARIJERA I ZANIMANJE

Svojim prirodnim darom lako shvaćate način funkcioniranja velikih kompanija, institucija i korporacija – vaš se utjecaj osjeća i širi u međunarodnim razmjerima. Velike vam se mogućnosti otvaraju u područjima kao što su… znanost, politika i državni poslovi.

Pogodna zanimanja:

Direktor većih institucija, korporacija ili organizacija
Diplomat, premijer, veleposlanik, ministar, vladin službenik

 
Nalazite se ovdje