Banner

Veza iz prošlog života

PDF Print E-mail

JYOTISH HOROSKOP - VEZA IZ PROŠLOG ŽIVOTA

Danas postoje brojne studije i statistike koje se bave stresom i bolestima koji su u uskoj vezi s našim svakodnevnim odnosima s bliskim osobama iz našeg uskog obiteljskog, društvenog ili poslovnog miljea.

Vrsta odnosa koju smo imali s nama bliskim osobama u prošlom životu, može se vrlo lako otkriti na temelju rasporeda i položaja planeta u našoj karti rođenja, kao i u karti bliske osobe. Usporedbom ovih dviju karata, jyotishi (vedski astrolog) može lako otkriti i opisati postojeći odnos te nam reći gotovo sve o sljedećim značajnim stvarima:

1. Vrsta odnosa koju smo imali s nama bliskom osobom u prošlom životu (majka/sin- kćerka, otac/sin-kćerka, brat/sestra, sestra/sestra, brat/brat, djed/unuk-unuka, baka/unuk-unuka, stric/nećak-inja, ujak/nećak-inja, tetka/ nećak-inja, bratić-sestrična/bratić-sestrična, ljubavnik/ljubavnica, šef/zaposlenik, prijatelj-ica/prijatelj-ica, itd.).
2. Je li taj odnos bio dobar ili loš, prijateljski ili neprijateljski?
3. Količina karmičkog duga između bliskih osoba – tko kome više i što duguje (prema univerzalnom zakonu svemira karmički dug se mora otplatiti).
4. Postoji li potreba za otplatom velike količine karmičkog duga u što mogućem kraćem roku (ovo je važno zbog toga da dug prema bliskoj osobi ponovno ne prenosimo u sljedeći život)?
5. Životno područje/a u kojem će dužnik (a to možemo biti mi ili nama bliska osoba) davati potporu i na taj način otplatiti svoj karmički dug.
6. Postoji li neriješena tj. izjednačena situacija u kojoj se nalazi ista količina karmičkog duga između dvije osobe (mi i bliska osoba dugujemo jedna drugoj istu količinu karmičkog duga)?


Svjedoci smo kako u svome živote prolazimo kroz različite obiteljske, ljubavne, društvene ili poslovne odnose, itd., koji su katkad s određenom bliskom osobom izuzetno pozitivni i prijateljski, dok s nekim drugim, također bliskim osobama, naš je odnos pun neprijateljstva, rivalstva i neprijatnih situacija koje bismo najradije izbjegli.
Tako se događa da nam neke nama bliske osobe, kroz različita razdoblja života, nesebično pružaju svoju potporu i ohrabrenje, žrtvujući za nas svoje vrijeme i energiju kadgod je to potrebno, dok nam pak druge nama bliske osobe (iz obiteljskog, društvenog ili poslovnog kruga) "podmeću klipove pod noge", trudeći se da nam dobrano zagorčaju život kadgod je to moguće.
Zašto je to tako? Iako se trudimo i nastojimo sa svima održati relativno dobre odnose, neke situacije nam jednostavno izmaknu kontroli i, unatoč našoj najboljoj volji, osoba iz našeg bliskog miljea "zabit će nam nož u leđa" kadgod joj se za to ukaže prilika. Dokazi za ovo svugdje su oko nas – u stvarnom životu (u obitelji, na poslu, među prijateljima i sl.), "crnoj kronici", Facebooku, u romanima, časopisima, filmovima, TV-serijama itd.
Odgovor na ovo pitanje dat će vam horoskop "Jyotish i odnos s bliskom osobom u prošlom životu", kojega možete naručiti već danas po akcijskoj cijeni. Saznajte kakav je bio vaš odnos u prošlom životu s vašom kćerkom, sinom, suprugom, mužem, prijateljem, kolegicom s posla, dugogodišnjim dečkom ili curom, ocem, majkom, itd. Razumijevaći svoj odnos u prošlosti, znat ćete se bolje postaviti prema određenoj bliskoj osobi (zauzet ćete "bolji gard"), riješit ćete svoje postojeće konflikte na zadovoljavajući način, a time ćete kvalitetu vašeg odnosa znatno unaprijediti. Sve to dovest će do mirnijeg i staloženijeg života, koji će vam dati nužno potreban duševni mir i sretniju budućnost u ovom dobu kaosa i nemira. 
"Razotkrivajući svoj prošli život, bolje shvaćamo svoju sadašnjost, i stvaramo čvršće temelje za svoju sretniju budućnost."

Više o ovoj vrsti horoskopa možete saznati u tekstu Veza iz prošlog života.

Više o ovom horoskopu možete saznati na "Horoskop informacije".

Za dodatne informacije o ovom horoskopu slobodno se obratite na e-mail ili na mob. 091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 18:00 sati).


DOPUNSKE INFORMACIJE O NARUDŽBAMA

• Vaš horoskop šaljem u privitku (attachu) isključivo e-mailom (na Vašu e-mail adresu), i to u PDF formatu. (Za čitanje PDF formata potrebno je imati na računalu instaliran besplatan Adobe Reader program. Ukoliko ga slučajno nemate, ovaj besplatan program možete skinuti s adrese: http://get.adobe.com/reader/)

 

Banner oglas

Banner

Naša anketa

Vjerujete li u astrologiju?
 

Trenutno online

We have 21 guests online
Nalazite se ovdje