Banner

Kompatibilnost partnera

PDF Print E-mail

KOMPATIBILNOST PARTNERA

(podudarnost partnera u bračnoj ili izvanbračnoj zajednici)

Vede, drevne knjige znanja, opisuju osam vrsta bračnih zajednica u koje ulaze mladić i djevojka. Prve četiri među njima su pobožne zajednice i rezultati koje one daju su odlični, a posljednje četiri bračne zajednice su nepobožne i daju iznimno loše rezultate. Nazivi ovih bračnih zajednica su: 1. Brahma, 2. Deva, 3. Arsha, 4. Prajapathya, 5. Asura, 6. Gandharva, 7. Rakshasa i 8. Pishacha. Svaki od ovih navedenih brakova, koje opisuju Vede, sklapaju se u određenim okolnostima i s određenim motivima, što umnogome utječe na njihovu kvalitetu i trajnost.
Kod nas na Zapadu uglavnom je dominantna šesta vrsta braka, Gandharva, u kojem se mladić i djevojka prvo zaljubljuju, a potom ulaze u brak isključivo na temelju seksualne privlačnosti. Ovo je vrlo nepovoljna motivacija za sklapanje braka, jer je dokazano da prvobitna bliskost, strast, zaljubljenost i ljubav traju maksimalno tri godine. Što se obično događa nakon tog razdoblja, jasno nam govore statistike: u Hrvatskoj se u prosjeku raspada 30% brakova, u Mađarskoj 35%, a u Austriji čak 40%. Stoga je za uspjeh braka potrebno mnogo više od prvobitne zaljubljenosti.

Valja reći da veliki broj čimbenika utječe na kvalitet i trajnost braka, a Jyotish posjeduje "alate" i metodu koja ih može lako prepoznati. Ukoliko želite da vaš brak ili veza potraje i opstane, tada naručite horoskop "Kompatibilnost partnera" te utvrdite na vrijeme koliko ste podudarni s vašim partnerom/icom i kakva vas kvaliteta i dužina braka ili veze s njime/njome očekuje.

Potrebni podaci za horoskop (pošaljite nam ih odmah e-mailom nakon izvršene uplate):

• Ime i prezime
• Datum rođenja (dan, mjesec i godina rođenja)
• Točno vrijeme rođenja (sat i minuta rođenja)
• Mjesto rođenja
• Država rođenja


NAPOMENA
Ovi su podaci potrebni za oba partnera.

Više o ovom horoskopu možete saznati na "Horoskop informacije".

Za dodatne informacije o ovom horoskopu slobodno se obratite na e-mail ili na mob. 091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 18:00 sati).


DOPUNSKE INFORMACIJE O NARUDŽBAMA

• Vaš horoskop šaljem u privitku (attachu) isključivo e-mailom (na Vašu e-mail adresu) u gore naznačenom roku, i to u PDF formatu. (Za čitanje PDF formata potrebno je imati na računalu instaliran besplatan Adobe Reader program. Ukoliko ga slučajno nemate, ovaj besplatan program možete skinuti s adrese: http://get.adobe.com/reader/)

 
Nalazite se ovdje